7. Sebelum tu sila panaskan fresh milk yang lebih tadi. Sukatan adalah anggaran dan digunakan untuk mencelup biskut marie nanti. Refer gambar di bawah.

anggaran kasar adalah RM60. faham? senang kannn. tak perlu buat list satu-satu berderet berapa duit dia, berapa duit kita. setiap kali nak beli, tekan calculator hp je. duit dia, bahagi 2880, dapat duit kita. clear?

aku setuju memang betul..malah dikatakan mahathir mohamad juga telah berjaya membunuh hitler semasa beliau sendiri menyamar sebagai ggk, di bosnia mahathirlah telah menyamar sebagai salah seorang tentera serb dengan memakai muka palsu macam cerita mission impossibleā€¦dan sekarang mahathir akan menyamar sebagai sultan sulu untuk memanggil balik …